Ny nettside, blogg og Facebook gruppe!

Uncategorized Nov 12, 2017

Endelig ny nettside og ny blogg. Jeg lanserte en nettside i februar også, som jeg fikk hjelp av noen til å lage. Det gjorde at jeg aldri fikk helt eierskap til den, og det ble litt sånn hvor skal jeg begynne, også hadde jeg ikke lyst til å be om hjelp hver gang jeg ville gjøre en endring så da ble den aldri brukt!

Denne har jeg laget HELT 100% selv! Den er ikke helt ferdig,  men den er bra nok for akkurat nå! Jeg ønsker heller ikke en ferdig nettside. Jeg ønsker en som er enkelt å endre på og utvikle, akkurat på samme måte som jeg, og det jeg tilbyr alltid vil være i endring og utvikling! 

Selv om jeg fortsatt jobber som personlig trener på Evo Konnerud, vil jeg nå ha mye mer fokus på coaching nå, og en av de gruppene jeg ønsker å fokusere på er foreldre. Hvorfor foreldre? Jo grunnen til det er at jeg jobber etter en enkel forståelse om hvordan tankene våre fungerer, og om at vi alle til en hver tid gjør så godt vi kan, også når det ikke kan virke sånn. Vi har alle tilgang til all verdens visdom inni oss, og det som står i veien for at vi vet det, er at vi ofte har hodet fylt med tanker. Da jeg dumpet borti denne forståelsen i 2014 ble alt mye enklere for meg! Det er lettere å forstå hverandre, godta, tilgi og se det beste i seg selv og andre. Derfor ønsker jeg at barn skal få vokse opp å vite om denne forståelsen! 

 Som en del av foreldre coachingen, for å dele det jeg har sett, har jeg opprettet en Facebook gruppe. I denne gruppen skal jeg ha et veldig enkelt minikurs denne uken hvor jeg holder en kort livesending hver dag om temaet "jeg føler at jeg ikke strekker til." Meld deg gjerne inn i gruppen hvis den høres spennende ut og du har lyst til å sjekke den ut. Fantastiske ForeldreØnsker deg en fin kveld! :) 

PS! Følg med på denne siden for her lover jeg at det vil skje ting. 

 

Vær oppdatert på mine siste nyheter og tilbud! Meld deg på mailinglisten min! Ikke vær redd, jeg sender aldri spam :) 

Meld meg på!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.