OM MEG

Hei! Så hyggelig at du er her. Jeg heter Hege Rebecca, er coach og jobben min er å peke mennesker mot å finne frem det beste i seg selv. 

I 2014 kom jeg over noen enkle prinsipper som forandret alt for meg. (Disse kalles ofte 3 prinsipper). 

Det handler kort fortalt om at alle mennesker skaper hele tiden sin egen virkelighet med tanker man har i øyeblikket, og når vi ser at det er tankene våre, og ikke faktorer utenfor oss selv som skaper stress, frustrasjoner, konflikter og vanskeligheter er det lettere for oss å ha mer indre ro, trygghet, bedre forhold, mer glede, bedre prestasjoner, mindre stress og generelt mindre kaos i livene våre. 

Jeg er alenemamma til en gutt på 5 år. Denne forståelsen gjorde det lettere for meg å være en god mamma, samtidig som som det var enklere for meg å bygge businessen min fordi jeg opplevde mindre stress og det ble enklere å fokusere på det neste steget som tar meg fremover mot dit jeg vil, jeg følte meg modigere og ble mer trygg på meg selv. 

 

 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.